0
Evropske lige

Mojes ostaje i sprema čistku u Junajtedu

Objavljeno: 09.12.13 u 11:12

dejvid mojes

Uprkos lošim rezultatima tima u jesnjem delu sezone rukovodstvo Mančester Junajteda i dalje ima razumevanje za menadžera Dejvida Mojesa o čemu najbolje govori podatak do kojeg je došao list Mančester Ivning Njuz.

Naime, prema saznanjima ovog medija škotski stručnjak je dobio slobodu da u zimskom prelaznom roku napravi pravu čistku u timu odnosno da se zahvali na uslugama čak desetorici fudbalera.

Na spisku za odstrel odnosno spremni za prodaju ili pozajmicu su Rio Ferdinand, Patris Evra, Nani, Ešli Jang, Antonio Valensija, Anderson, Havijer Ernandez, Šinđi Kagava, Vilfrid Zaha i Tom Kleverli.

Čak i ako se ovo desi to ne garantuje Junajtedu da može da se umeša u trku za šampionsku titulu pošto po tradiciji nikada se nije desilo da do trona dođe ekipa koja je posle 15 prvenstvenih kola zaostajala za liderom 13 ili više bodova kao što je to sada slučaj sa timom Dejvida Mojesa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter