0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković: Rano je za kalkulacije (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.13 u 15:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da još uvek ne razmišlja o protivniku u osmini finala Svetskog prvenstva jer još nije poznato koje će selekcije izboriti plasman u drugu fazu takmičenja.

„Nema kalkulacija, ne zna se ko će sa kime da se sastane i to je draž Svetskog prvenstva. Ukrštamo se sa grupom A koja igra u Beogradu, a tamo još nije poznato ko će biti prvi, a ko četvrti, kao i kod nas. Sve ovo što radimo je priprema za utakmicu osmine finala, to treba da bude naša najbolji meč. Posle toga sve će biti otvoreno i nadam se da ćemo nastaviti ovako dobro da igramo“ – rekao je Bošković na konferenciji za novinare u Nišu, prenosi agencija Tanjug.

Srpske rukometašice su juče savladale selekciju Alžira sa 34:14 i obezbedile plasman u drugu fazu takmičenja. Protivnik u 3. kolu B grupe prvenstva sveta je reprezentacija Brazila.

„Poznajemo dobro Brazil, mislim da je jako kvalitetna ekipa i očekujem zanimljivu utakmicu u Čairu. Mi smo u prednosti kad je rotacija u pitanju i to je naša šansa“ – dodao je Bošković.

Doktor reprezentacije Vladimir Jakovoljević istakao je da je zdravstveni bilten u ekipi dobar i da sve igračice stoje na raspolaganju selektoru Boškoviću.

„Imali smo juče mali problem sa Biljanom Filipović, koja je već nekoliko puta do sada imala pad šećera, ali to će biti sve u redu. Pravovremeno smo reagovali i odmah normalizovali stanje“ – rekao je Jakovljević.

On je dodao da je situacija sa Jelenom Popović koja je na prvoj utakmici sa Japanom povredila nos u redu.

„Na sreću nije došlo do preloma, imala je samo posekotinu. Ona juče zbog priorde utakmice nije igrala protiv Alžira, bila je na klupi iz preventivnih razloga. U punom trenažnom procesu je i selektor može na nju da računa“ – istakao je Jakovoljević.

Utakmica između Srbije i Brazila na programu je u utorak 18 sati u hali Čair u Nišu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter