0
Evropske lige

Optimistični Mojes: Još uvek možemo do titule

Objavljeno: 08.12.13 u 15:42

mojes

Deluje da je Dejvid Mojes pogubio konce u Junajtedu. Nakon serije loših rezultata usledili su još gori, spekuliše se o njegovom odlasku, ali Škot i dalje drži do svog učinka.

„Kada sam došao znao sam da neće biti lako.To su znali i ostali, ovo je period tranzicije ali nismo ni mi očekivali ovako loše rezultate“, rekao je Mojes.

„Nisam mnogo toga promenio, zapravo doveo sam samo Felainija u odnosu na prošlu sezonu (Zaha je došao pod patronatom Fergusona prim. aut.) tako da je ovo i dalje onaj stari tim. Verujem da trka za titulu nije završena za nas. Ubeđen sam da možemo da se umešamo u finišu sezone“, dodao je Škot.

Junajted je tek deveti na tabeli Premijer lige, ima 12 bodova manje od vodećeg Arsenala koji uz to ima i meč manje, tim je izgubio od Njukasla na svom terenu nakon 41 godine i prvi put vezao dva poraza na domaćem terenu nakon 13 godina, tako da Mojesove reči nemaju realnu osnovu, bar u ovom trenutku.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter