0
Domaći fudbal

FOTO: fkradnicki.com

Ivančević: Nešto nije u redu sa mnom ili sa srpskim fudbalom (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.13 u 20:13
FOTO: fkradnicki.com
FOTO: fkradnicki.com

Trener Radničkog iz Kragujevca Radmilo Ivančević zadovoljan je igrom svog tima u porazu od Jagodine, ali ne i sudijskom odlukom da dosudi penal protivničkoj ekipi.

Kragujevčani su u poslednjem meču ove jeseni poraženi od Jagodine, a jedini gol postigao je Aleksandar Pešić u 26. minutu iz jedanaesterca.

“Teško mi je da pričam, moram da biram reči, a to nije lako. Otvorili smo utakmicu odlično, kontrolisali smo sve do tog nekog penala. Nije mi jasna ta sudijska odluka. Igrač se kune da je fudbaler Jagodine igrao rukom, kaže da se vidi na televiziji. U nastavku igre Pešić šutira preko gola, lopta odlazi, dečko pada, niko ne vidi penal, a sudija ga svira. Možda je i bio, zadržavam pravo da proverimo to na televiziji. Međutim, ako su svi na stadionu videli drugačije, nešto tu ima“, rekao je Ivančević.

Takođe, trener Radničkog dobio je na ovom meču crveni karton, ali kaže da je i zaslužio isključenje.

“Dogodilo se da je lopta došla kod mene, ja sam bio revoltiran i šutnuo sam je. Zasluženo sam isključen i žao mi je zbog toga. Postao sam drugi čovek u ovom srpskom fudbalu u ovih šest meseci. Pre toga nikada nisam bio isključen, a sada sam dva puta. Nešto nije u redu, ili sa mnom ili sa fudbalom u Srbiji“, istakao je Ivančević.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter