0
Domaći fudbal

FOTO;STARSPORT

Jagodina pobedom zatvorila jesenji deo šampionata

Objavljeno: 08.12.13 u 17:56

JAGODINA-CRVENA ZVEZDA-SUPER LEAGUE 2012-2013

U poslednjem meču Jelen Superlige za ovu kalendarsku godinu, ujedno i za kraj jesenje polusezone, Jagodina je dočekala kragujevački Radnički.

Jagodinci su bili uspešniji savladavši Kragujevčane sa 1:0. Jedini strelac na meču bio je Pešić u 26. minutu kada je uspešno realizovao najstrožu kaznu. Radnički je odigrao još jedan veoma slab meč na gostovanjima, pa tokom čitavog meča nije uspeo da uputi šut u okvir gola domaćina.

Ovom pobedom Jagodina je ponovo stigla do samostalne treće pozicije sa 27 bodova, 3 više od Radničkog iz Niša, Vojvodine i Novog Pazara, dok je Radnički ostao na 12. poziciji sa 16 osvojenih bodova, samo jednim više od Javora koji je u zoni ispadanja.

Prolećni deo sezone je kao prvak završio Partizan sa 33 osvojena boda, Crvena zvezda je odmah iza sa bodom manje, dok je najneuspešniji tim do sada beogradski Rad sa svega 11 osvojenih bodova i 6 postignutih golova na 15 mečeva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter