0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dodić: Jagodina zaslužuje da ostane na trećem mestu

Objavljeno: 08.12.13 u 20:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Jagodine Mladen Dodić zadovoljan je samo rezultatom u pobedi nad Radničkim i istakao da će na proleće njegov tim pokušati da ostane na zasluženom trećem mestu na tabeli Jelen Superlige.

Jagodina je golom Aleksandra Pešića u 26. minutu iz penala savladala Radnički iz Niša u poslednjem meču jesenjeg dela JSL i stigao do trećeg mesta na tabeli.

“Moji momci zaslužuju ovo treće mesto. Opravdano je klub u poslednje dve godine beležio najbolje rezultate u istoriji. Svi znamo da je mnogo teže ponoviti uspeh nego ga prvi put ostvariti. Ovi momci su pre svega zaslužni za to i za polufinale Kupa gde smo opet ispred Zvezde i Partizana kao prošle godine. I treći na tabeli gde smo ispred Vojvodine koja ima zaista odličnu ekipu“, izjavio je Dodić.

Dodić je rekao i da je ekipa, uz afirmaciju nekoliko mlađih igrača, ostvarila sve ciljeve.

“Sada moramo da se okrenemo prelaznom roku i da pojačamo konkurenciju na svakoj poziciji baš zbog tih ambicija na proleće, cilj nam je finale Kupa i da ponovo ovaj trofej ostave u našim vitrinama i da zadržimo ovo mesto na tabeli. Ova godina je za klub najuspešnija u istoriji kluba“, rekao je Dodić.

Sezona u Jelen Superligi nastavlja se 23. februara, a Jagodina gostuje Napretku.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter