0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Presudilo njihovo iskustvo

Objavljeno: 06.12.13 u 23:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su kvalitet i iskustvo igrača Panatinaikosa odlučili pobednika u meču osmog kola Evrolige. 

Crveno-beli su porazom u Atini ostali bez šanse da se plasiraju u sledeću fazu Evrolige, pošto je i Laboral bio bolji od Lijetuvos Ritasa.

“Sve se na kraju svelo na jedan meč, koji je i nama i njima mnogo značio. Oni su imali kvalitet i iskustvo, što je presudilo pobednika. Mi smo ovde došli sa željom da pobedimo i bili smo blizu toga, ali je nedostajalo sreće u ključnim trenucima. Pravili smo dosta grešaka u napadu, dosta smo promašivali sa linije za slobodna bacanja, dok smo sa druge strane bili prilično dobri u odbrani. Na kraju nismo odigrali loš meč, međutim, nismo donosili prave odluke u određenim trenucima“, rekao je Radonjić.

Zvezda će u devetom kolu Evrolige u Beogradskoj areni dočekati Laboral Kuću narednog četvrtka (18:45) u meču bez rezultatskog značaja.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter