0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mijailović: Nož u leđa od saigrača

Objavljeno: 05.12.13 u 14:39
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon poraza od novosadske Vojvodine u četvrtfinalnom duelu Kupa Srbije levi bek Crvene zvezde Nikola Mijailović obrušio se na svoje saigrače koji su u finišu jesenjeg dela sezone zatražili raskid ugovora sa klubom.

„Igrači za koje smo ginuli i borili se za njihova prava zabili su nam nož u leđa u najvažnijem delu sezone. Danima se u svlačionici govori o novcu, raskidima ugovora i lictira ko će sledeći tužiti Zvezdu. Žao mi je samo što su izabrali katastrofalan trenutak. Morali su da budu svesni posledica na svoje saigrače u svlačionici. Atmosfefa je sada užasna, umesto o Vojvodini i duploj kruni, danima se govori o njihovim mogućim angažmanima. Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali u „vecćim“ klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi“ – rekao je Mijailović u izjavi za B92.

Iskusni defanzivac je kao glavnog krivca za celu situaciju označio sportskog direktora Zorana Stojadinovića koji prema njegovim rečima nije uradio ništa da spreči novonastalu situaciju. Mijailović je takođe dodao i da će problemi samo dodatno ojačati tim odnosno one koji ostanu i da ih sve ovo neće omesti da ostavre cilj.

hotsport.rs/b92.net

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter