0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Ovako više ne može! Nikolić: Dominirali smo, želimo i drugu pobedu

Objavljeno: 04.12.13 u 19:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović bio je očekivano razočaran porazom od Vojvodine (1:3) na Marakani i eliminacijom iz četvrtfinala Kupa Srbije. 

“Zaslužena pobeda Vojvodine. Brz kontranapad i prekid su njihovi segmenti igre, a ako se doda disciplina u igri jasan je njihov recept. Mi sebi više ovakve stvari ne smemo sebi da dozvolimo ukoliko želimo da za tri dana napravimo rezultat“, rekao je Stojanović i dodao:

“Mislim da nas nije opustio rezultat iz Subotice, jednostavno ne verujem u to. Gledati u tuđe dvorište to je najgore od svega.“

Pored poraza, loša vest za crveno-bele mogla bi da bude i povreda Miloša Ninkovića.

“Ninković je sa rizikom ušao u utakmicu. Osećao je bol u kolenu ali je hteo da igra, a pored toga je i pod virusom. U ovom trenutku ne izgleda dobro. Spremali smo izmenu za Ninkovića ali se povreda pre toga dogodila“, zaključio je Stojanović.

Trener Vojvodine Marko Nikolić smatra da je ovo bila zaslužena pobeda njegovog tima.

“Mislim da smo videli dobru utakmicu večeras. Otvorili smo dobro utakmicu, u prvih 25 igrali atraktivno i to je dalo rezultat. Malo smo odstupili do kraja poluvremena od te igre ali smo dobro branili prekid. Drugi deo igre smo znali da će Zvezda da napada izdržali smo pritisak, postigli drugi gol. Nakon toga bila je otvorena utakmica, šansi je bilo na obe strane ali smo do kraja uspeli da mirno privedemo meč kraju. Čestitam mojim igračima na pobedi, a čestike i mom kolegi jer mislim da je večeras viđen moderan fudbal na Marakani. Čeka nas nova utakmica za tri dana i moramo da se oporavimo. Hvala i publici na podršci po ovom hladnom vremenu“, istakao je Nikolić.

Ove dve ekipe sastaju se ponovo za tri dana na istom mestu u poslednjem jesenjem kolu prvog dela sezone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter