0
Fudbal

Barsa i Monako se otimaju oko Tadića

Objavljeno: 03.12.13 u 09:41

dusan-tadic-tvente-plavo

Pored Nemanje Matića čini se da će u zimskom prelaznom roku i Dušan Tadić, kada su u pitanju srpski reprezentativci, biti tražena roba pošto se pored Barselone za nekadašnjeg fudbalera interesuje još jedan trenutno veliki evropski klub.

Naime, igre fudbalera Tventea pored skauta Katalonaca pomno prate i ljudi koji su zaduženi za sportski sektor u Monaku, jednom od kandidata za titulu u Šampionatu Francuske. Ovom eventualnom transferu mogao bi najviše da se obraduje Radamel Falkao pošto je Tadićeva primarna karakteristika odličan završni pas odnosno upravo je on najbolji asistent holandskog šampionata.

Tvente je za Tadića pre godinu i po dana Groningenu isplatio 7,7 miliona evra i nema sumnje da ga se neće tako lako odreći odnosno zainteresovani klubovi, među kojima su još i Bordo i moskovski Dinamo, morati duboko da zavuku ruku u džep.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter