0
Fudbal

Barselona prati Tadića

Objavljeno: 01.12.13 u 08:43

tadic66743814000

Ako je verovati katalonskom Sportu čiji novinari su vrlo dobro upućeni u dešavanja u Barseloni španski prvak tačnije trener Herardo Martino ozbiljno je zainteresovan za srpskog reprezentativca Dušana Tadića.

Prema saznanjima ovog lista Martino je već poslao skaute u Holandiju koji pomno prate igre fudbalera Tventea sa kojim Srbin ima ugovor do juna 2015. godine što znači da ga se klub iz Enshedea neće tek tako odreći odnosno Barselona će morati dobro da odreši kesu ukoliko se odluči za kupovinu.

Tadić je akrijeru započeo u novosadskoj Vojvodini iz koje je 2010. godine prešao u Groningen za koji je na 72 utakmice postigao 14 golova, da bi u leto 2012. godine za 7,7 miliona evra prešao u Tvente. Za klub iz Enshedea do sada je nastupio 52 puta, a strelac je bio u 19 navrata. Tadić je u vreme mandata Siniše Mihajlovića postao i standaradan reprezentativac Srbije, a za naš nacionalni tim do sada je upisao 21 utakmicu uz pet pogodaka.

Ukoliko bi Tadić zaista prešao u Barselnu bio bi prvi Srbin nakon Dragana Ćirića, nekadašnjeg igrača Partizana, koji bi nosio dres slavnog katalonskog kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter