0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Zahvalan sam igračima

Objavljeno: 02.12.13 u 09:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Olimpijom da su njegovi igrači jako umorni, ali da su uprkos tome pokazali karakter i smogli snage da osvoje nove bodove.

„Igrači su jako umorni, rotacija je kratka. Herojski su igrali u Parizu, tu su stvarno potrošene rezerve snage koje se troše samo u slučaju životne opasnosti. Protivnici su svesni naše situacije, Olimpija je kompletirala redove u odnosu na početak sezone, došli su sa velikom ozbiljnošću i trenirali dva puta, što govori o njihovoj tenziji i onakav početak utakmice nije veliko iznenađenje“, izjavio je Vujošević za klupski sajt.

On je ocenio da su crno-beli krenuli uspavano, a Ljubljančani čvrsto i da su imali otvorene šuteve.

„Da momci nemaju ovakav karakter, ne bi bilo nenormalno da taj početak bude slika Partizana tokom čitave utakmice. Oni na gostovanjima traže poene koje su izgubili kod kuće. Veoma sam zahvalan igračima na uloženom trudu, jer samo tako može da se prevaziđe ogroman umor koji osećamo“, istakao je trener Partizana.

Vujošević je pozvao navijače da pomognu ekipi u narednoj utakmici Evrolige.

„Budiveljnik nije atraktivno ime, mi još imamo šanse za plasman u Top 16 i svaka evroligaška utakmica nama je značajna, da budemo ravnopravni učesnici grupe. Da smo mogli da biramo, neke druge utakice bi se igrale u Areni, pa bi rekord bio u opasnosti. Ali, pozivam publiku da kao gest neke pomoći klubu dođe na narednu utakmicu”, kazao je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter