in , ,

Šaponjić ipak nije rekorder

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ivan Šaponjić je najmlađi debitant u istoriji Fudbalskog kluba Partizan – vest koja se u subotu pojavila u gotovo svim medijima, među kojima je i naš portal, na kraju se ispostavila netačnom pošto mladi napadač, koji je prvi put zaigrao za Partizan u jučerašnjem meču protiv Spartaka, kao metu nije imao Dejana Markovića kojeg je zaista pretekao na toj listi već Nenada Marinkovića.

Naime, mlađi od braće Marinković je debitovao u crno-belom dresu sa 16 godina, dva meseca i sedam dana u duelu protiv Čukaričkog 2004. godine odnosno tada je bio mlađi za nešto više od mesec dana od Šaponjića kojem je juče bilo 16 godina, tri meseca i 28 dana.

Vest da je Šapnjić najmlađi debitant u istoriji kluba pojavila se i u subotu na zvaničnom sajtu Partizana, međutim neko je očigledno malo bolje proverio arhivu gde je pronašao ime Nenada Marinkovića u čijim rukama će i dalje biti ovaj rekord, dok je Šaponjiću pripalo drugo mesto pošto je pretekao Dejana Markovića koji je pre 24 godine u duelu sa Vardarom ušao u igru sa 16 godina, četiri meseca i 26 dana.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Kec na Korzici

Barselona prati Tadića