0
Košarka

FOTO: KKCZ

Mitrović dobro prošao, zahvaljuje na podršci

Objavljeno: 01.12.13 u 15:09
FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Luka Mitrović obavio je detaljne lekarske preglede i njegovo stanje je bolje nego što se u prvi mah mislilo. Ono što je najvažnije je činjenica da Mitrović neće morati da bude podvrgnut hirurškoj intervenciji. Naime, Mitrović je na utakmici protiv Krke u Novom Mestu zadobio luksaciju čašice, stavljena mu je longeta i predstoji mu mirovanje u trajanju od tri nedelje, a potom i proces rehabilitacije. S obzirom da se radi o mladom igraču prve pretpostavke su da njegovo odsustvo sa parketa neće biti predugačko.

„Dobro se osećam i nemam bolove“ – prvi je komentar Mitrovića koji je potom vratio film na 17. minut duela sa Krkom i kobni momenat kada se povredio:

„U prvom trenutku sam pomislio da je došlo do sudara koleno o koleno. Ali, kada sam posle gledao snimak ne deluje da se to dogodilo. Više izgleda da sam nekako nezgodno doskočio. Prvi put sam doživeo tako nešto i možda me i nije toliko bolelo koliko sam se verovatno uplašio tog prizora. Nisam znao kako da odreagujerm. Međutim, jako sam zahvalan ljudima iz Novog Mesta, svim doktorima koji su me zbrinuli i svima onima koji su mi omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bezbedno budem prebačen do Beograda“ – kratko je zastao Mitrović i potom dodao:

„Moram da naglasim da u bolnoci u Novom Mestu nije bilo nikakve operacije kako su izveštavali pojedini mediji, već mi je koleno pod anestezijom vraćeno na mesto“ – kaže Mitrović.

Poruke podrške za što brži oporavak Mitroviću stižu sa svih strana:

„Zaista želim da se zahvalim svima i da im poručim da mi njihova podrška mnogo znači. Pozivi su stizali sa svih strana, mnogo poruka sam primio od ljudi iz Crvene zvezde, takođe od bivših saigrača i trenera, mojih prijatelja van košarke, ali i navijača. To mi je u tom trenutku zaista mnogo značilo.“

Mitroviću predstoji strogo mirovanje, ali mladi krilni-centar koji je u poslednje vreme pružao odlične partije nije klonuo duhom:

„Veliko ohrabrenje za mene je što se one crne misli i slutnje koje su postojale u prvi mah nisu obistinile. Biće mi ubrizgana plazma koje će mi dodatno pomoći u opravku, a za mene je u ovom trenutku najvažnije da u potpunosti saniram povredu. Neću se po svaku cenu vraćati na teren, već ću strpljivo sačekati da se u potpunosti zalečim i oporavim“ – zaključio je Mitrović.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter