0
Fudbal

‘Milioneri’ spremaju milione za Matića

Objavljeno: 01.12.13 u 11:06

1 a nemanja matic5

Neven Subotić bi u Dortmundu uskoro mogao da dobije društvo iz reprezentacije Srbije pošto je i njegova Borusija stala u red evropskih velikana koji u svojim redovima već od januara žele Nemanju Matića.

„Milioneri“ u poslednje vreme nisu trošili previše novca na dovođenje kvalitetnih igrača, a kasa bi ove zime mogla da im bude dodatno dopunjena ukoliko se obistine najave da će Mančester Junajted odvesti Marka Rojsa za 35 miliona evra, tako da će Jirgen Klop imati dovoljno novca na raspolaganju.

Benfika je tokom letnjeg prelaznog roka za Matića tražila 50 miliona evra i nema sumnje da neće sniziti cenu pošto Srbin ima ugovor sa klubom iz Lisabona do 2018. godine, a i sam je nedavno izjavio da ne bi imao ništa protiv da ostane među „orlovima“ pošto želi da osvaja trofeje sa slavnim portugalskim klubom.

Pored toga Borusija ima veliku konkurenciju pre svega u vidu Čelsija, Mančester Junajteda i madridskog Reala, a zainteresovani su još Liverpul, Monako i Napoli. Ono u šta nema sumnje je da će Matić biti jedna od zvezda zimskog prelaznog roka odnosno fudbaler čije će se ime najčešće spominjati.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter