0
Fudbal

Matić želi da ostane i osvaja trofeje sa Benfikom

Objavljeno: 29.11.13 u 15:04

nemanja-matic-srce

Da je Nemanja Matić skroman momak vrhunskog fudbalskog umeća poznato je gotovo svima te ne čudi što na brojna interesovanja najvećih evropskih klubova, koji ga u svojim redovima žele već u januaru, odgovora da bi voleo da ostane u Benfiki makar do sledećeg leta kako bi sa klubom iz Lisabona osvojio još neki trofej.

„Mnogo sam napredovao u prethodnom periodu, ali verujem da igrama u Benfiki mogu da dostignem još viši nivo. Zadovoljan sam učinkom i svojom trenutnom situacijom u klubu i želeo bih da ostanem da osvajam trofeje sa „orlovima“ jer mislim da to možemo“ – rekao je Matić za portugalske medije.

Međutim, želje su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Realnost je da veliki evropski klubovi ne žale novac za srpskog reprezentativca i da će opsedati „Luž“ u anrednom periodu kako bi rukovodstvo Benfike ubedili da ga proda.

Statistika je što bi rekao jedan naš kolega kao bikini – mnogo otkriva, ali ništa ne pokazuje. Međutim, to nije slučaj i sa Matićem koji je prema preciznim podacima UEFA igrač koji je najviše pretrčao u prvih pet kola Lige šampiona što ga svakako preporučuje da bude radilica u bilo kom timu na svetu.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter