0
Fudbal

Kako biste vi reagovali prilikom upoznavanja svog omiljenog fudbalera? (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.13 u 16:58

Jednom irskom dečaku ispunila se velika želja pošto je prilikom gostovanja u „Lejt Lejt Toj Šouu“ imao priliku da upozna svog omiljenog fudbalera, legendu Totenhema, Robija Kina.

Tokom igranja novog nastavka popularne igrice, FIFA 2014, mališan je pričao voditelju Rajanu Tubridu koliko obožava Robija Kina. Iskusni domaćin emisije je već imao spremno veliko iznenađenje i u jednom trenutku je pozvao kapitena Republike Irske da im se pridruži na sceni.

Šokirani dečak od treme i oduševljenja nije uspevao da sastavi rečenicu, ali mu je voditelj pomogao i rekao da Robija pita šta god ga interesuje. Usledilo je pitanje:

„Robi kako ti toliko dobro igraš fudbal?

Sadašnji napadač Los Anđeles Galaksija, koji je u svojoj karijeri nosio i dres Vulverhemptona, Koventrija, Intera, Lidsa, Totenhema, Liverpula, Seltika, Vest Hema i Aston Vile, odgovorio je dečaku da je svakodnevno mnogo vežbao kada je bio njegovih godina i da je to ključ uspeha.

Šta mislite, kako biste vi reagovali prilikom upoznavanja svog omiljenog fudbalera?

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter