0
Domaći fudbal

Da li je opravdano dosuđen penal za Crvenu zvezdu protiv OFK Beograda? (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.13 u 16:06

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti ekipu OFK Beograda rezultatom 2:1 u meču 14. kola Superlige Srbije.

Po ko zna koji put ove sezone nakon mečeva Crvene zvezde i Partizana u glavnoj ulozi nalaze se sudije, koje  svojim odlukama direktno odlučuju pobednika. Ovoga puta „crveno-beli“ su do pobede stigli golom iz penala u 81. minutu susreta. Nakon duela i povlačenja Vasiljevića i Mrđe u kaznenom prostoru OFK Beograda glavni arbitar najpre ništa nije dosudio, da bi tek nakon žestokih protesta gostiju pokazao na belu tačku.

Ovakav razvoj situacije izazvao je negodovanje stručnog štaba i fudbalera OFK Beograda koji su tvrdili da je prestrogo dosuđen penal za Zvezdu i to u trenutku kada je rezultat bio 1:1. Ostaje dilema da li je sudija Jeremić pokazao na belu tačku nakon „intervencije“ igrača Zvezde ili na sugestiju svog pomoćnika iza gola.

Bilo kako bilo, Ninković je bio precizan i sa penala postigao gol za pobedu svog tima rezultatom 2:1. Da li je na ovom meču opravdano dosuđen kazneni udarac za Crvenu zvezdu prosudite sami:

https://youtu.be/px8Bm6levMY

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter