0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Simonović: Glave gore, idemo na pobedu u Novom Mestu

Objavljeno: 29.11.13 u 16:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde nisu imali mnogo vremena da tuguju posle sinoćnjeg evroligaškog poraza od Makabija u meču 7. kola grupe D pošto ih već u subotu očekuje uvek nezgodno gostovanje Krki u Novom Mestu.

„Bez obzira koliko je iza nas psihološki težak poraz, moramo da dignemo glave i nastavimo dalje. Sve ovo mnogo boli, ali dobro se zna koji su naši ciljevi protiv Krke. Dosta igrača nije moglo ni da hoda posle meča sa Makabijem. Ipak, moramo da budemo spremni za novi izazov“ – istakao je Marko Simonović, kapiten Crvene zvezde, pred polazak u Sloveniju.

Krka će sigurno probati da materijalizuje ogromno fizičko i emotivno pražnjenje crveno-belih kojima će to biti treći težak meč u samo šest dana.

„ABA liga je naš prioritet, želimo da ostanemo na vrhu tabele. Imamo malo vremena za oporavak, ali gledaćemo maksimalno da ga iskoristimo. Sigurno će se osetiti posledice poraza u Evroligi, ali moramo da izguramo meč u Novom Mestu kako god znamo i umemo i naravno dođemo do pobede. Krka će sigurno probati da iskoristi naš umor. To je odlična ekipa, pogotovo je opasna kada igra kod kuće. Pokazala je to pobedom protiv Partizana kada su iskoristili naporan ritam crno-belih. Nadam se da se to nama neće dogoditi – naglasio je Luka Mitrović, krilni centar kluba sa Malog Kalemegdana.

Trener Crvene zvezde Dejan Mitrović u duelu protiv Krke neće moći da računa na iskusnog Raška Katića koji je u duelu protiv Makabija povredio skočni zglob, a povredu je dodatno pogoršao pošto je insistirao da igra i pokuša da pomogne saigračima da dođu do trijumfa.

hotsport.rs/abaliga.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter