0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Ambicije su nam uvek iste – tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.13 u 13:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je u petak da njegova ekipa želi pobedu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Spartaka, kako bi nastavila niz pobeda.

„Nažalost ponovo igramo bez publike, ali su ambicije iste. Želimo tri boda i da nastavimo niz pobeda. Vidim da i Spartak najavljuje pobedu, pa očekujem dobru utakmicu. Imamo još tri utakmice do kraja, ali sva energija nam je usmerena na sutrašnji duel“ – rekao je Rašović na konferenciji za novinare u SC Teleoptik, a prenosi agencija Beta.

Fudbaleri Partizana u subotu od 15 sati na svom stadionu igraju protiv Spartaka, utakmicu 14. kola Jelen Superlige. Utakmica se igra bez prisustva publike, jer su crno-beli kažnjeni zbog neprimerenoeg ponašanja navijača na 145. „večitom“ derbiju.

Crno-belima kazna ističe u subotu, a to će biti treća uzastopna utakmica na kojoj će šampion Srbije igrati pred praznim tribinama, pošto je u prethodnom kolu i Voždovac bio kažnjen.

Rašović je rekao da do kraja jesenjeg dela neće igrati Ismail Fofana, Nikola Gulan i Nemanja Kojić, kao i da protiv Spartaka u timu neće biti Vladimir Volkov zbog suspenzije usled nagomilanog broja žutih kartona.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter