0
Evrokup

Oštra kazna za Budućnost (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.13 u 23:47

Varvari

Zbog incidenta na utakmici 6. kola Evrokupa protiv PAOK-a košarkaši Budućnosti će morati da igraju tri meča bez prisustva publike na svom praketu.

Podgoričani će morati da plate i kaznu od 15.000 evra, a sve zbog toga što su njihovi „verni“ navijači gađali klupu gostiju bakljama zbog čega je meč bio prekinut 15 minuta.

„Smatramo da je kazna neprimereno visoka jer smo mi kao organizatori preduzeli sve neophodne mere da meč visokog rizika, kakav je bio taj sa PAOK, protekne u najboljem redu. Mora da se istakne da su se i gostujući navijači ponašali neprimereno, pošto su pre i tokom utakmice bacali na teren petarde i druge predmete, izjavio je direktor Podgoričana Slavko Radulović, a prenose „Vijesti“.

Kako Budućnost igra još dve utakmice kući protiv Nižnjeg i Himika, a gotovo da nema šanse da prođe u narednu rundu takmičenja, treći meč Podgoričani će odraditi sledeće sezone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter