0
Evropske lige

Gigs u krevetu proslavlja 40. rođendan

Objavljeno: 29.11.13 u 14:23

gigs-torta-40

Pre tačno 40 godina na današnji dan rođen je fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs koji uporno prkosi godina i još uvek nema nameru da „okači kopačke o klin“. Iako mu je rođendan Velšanin ne planira nikakvu proslavu već će pokušati da izbegne eventualnu žurku iznenađenja koju mu sasvim sigurno saigrači spremaju.

„Velika je stvar kada sa 40 godina i dalje aktivno igrate fudbal, ali pokušavam da ne razmišljam o tome. Ne znam da li momci iz tima nešto planiraju, ali ću za svaki slučaj da ostanem u krevetu. Biće mi drago kada se sve završi“ – rekao je Gigs.

Sa Junajtedom u kojem je proveo celu profesionalnu karijeru Gigs je osvojio čak 13 šampionskih titula i tvrdi da će igrati dok god bude uživao na terenu.

„Kada sam ja počinjao da igram mislio sam da su igrači koji su prešli 30 godina starci, a ja evo igram u 40. godini i ne znam šta moji mladi saigrači misle o tome. Nekada nije lako ispuniti sve obaveze, ali još uvek uživam na terenu i dok god je tako nastaviću da igram“ – objasnio je vremešni Velšanin, koji je od ove sezone i u stručnom štabu „crvenih đavola“ odnosno pomaže menadžeru Dejvidu Mojesu na treninzima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter