0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Šekularac ogorčen na čelinke Zvezde

Objavljeno: 28.11.13 u 14:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Legendarni fudbaler i druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac ogorčen je na ponašanje rukovodstva Crvene zvzede u prethondnih sedmicu dana, kada je na udaru bio predsednik FSS, kao i sudijska organizacija.

Podsećanja radi crveno – beli su započeli medijski rat saopštenjima nakon što Voždovcu nije dosuđen jedanaesterac u meču sa Partizanom.

„Zvezda se bavi glupim stvarima, bolje joj je da gleda svoja posla. Ne branim Toleta, ali što bi on odgovarao za tuđe neuspehe. Ti ubiješ nekoga, a mene Šekularca optuže, pa gde to još ima. Iz kluba su najurili sve koji vrede, imaju milon kikseva, a oni ih ne komentarišu.“ kazao je Šeki i dodao:

„Svaki dan se slikaju i šalju neka saopštenja, umesto da se pozabave svojim problemom. Kriminalno vode Crvenu zvezdu. Veličina kluba je da poštuje svoje ledende, a mene koji sam ginuo i branio je, nisu pozvali na neku smešnu proslavu. Ko su ti ljudi koji odlučuju“ na kraju se zapitao Šekularac.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter