0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Nelson i Simonović: Dokle ovako?!

Objavljeno: 28.11.13 u 23:01
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović i tragičar Demarkus Nelson nakon duela sa Makabijem složili su se da je ekipi ponovo nedostajalo sreće u meču sa Makabijem.

Zvezda je uspela da nadoknadi zaostatak od – 18 i u poslednjim sekundama Nelson je imao šut za pobedu, ali se spetljao i promašio.

“Ja sam uzeo prazan prostor, usporio sam da vidim da li je Blejk Šilb slobodan, on je bio udvojen i preuzeo sam odgovornost. Izgubio sam balans, a imali smo sve u svojim rukama“, objasnio je Nelson i dodao:

“Mnogo smo uložili u ovu veoma važnu utakmicu. Teško je, bili smo veoma blizu. Svaka utakmica gradi karakter i mi smo pokazali da smo dobar tim. Sada moramo što pre da zaboravimo ovo“, rekao je Nelson.

Kapiten ekipe Marko Simonović kazao je da je ključ poraza bila treća deonica.

„Opet nismo imali sreće, ne znam dokle će više biti ovako. Bili smo stegnuti u trećoj četvrtini, ali ovakav scenario jača ekipu, ne sumnjam da će nam se vratiti negde“, kazao je Simonović.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter