0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Blat: A rekao sam “nemojte da primimo 30 poena za četvrtinu“!

Objavljeno: 28.11.13 u 23:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Makabija Dejvid Blat bio je samokritičan nakon pobede nad Zvezdom u Pioniru, jer smatra da je izabrao pogrešnu taktiku u poslednjoj četvrtini.

Makabi je uspeo da ispusti 18 poena prednosti i dozvoli Zvezdi da ima napad za pobedu, ali se Nelson spetljao i promašio odlučujući šut.

“Smešno je, ali nikada više neću uraditi, iako sam puno godina tu, neću praviti ovakve greške. Na kraju treće četvrtine rekao sam timu, da ne dozvole 30 poena u poslednjoj četvrtini i upravo se to desilo, tako da moram da ućutim“, rekao je Blat i dodao da ne isključuje mogućnost da radi u srpskoj košarci.

“Kada me neko pita da li želim da radim na drugom mestu, imam dozu rezerve da moj tim ne pomisli da želim da idem, ali bih (došao u Srbiju), i to iz dva razloga. Navijači i igrači ovde vole košarku, a radna etika i želja za napretkom je mislim najveća nego bilo gde drugde. To je san svakog trenera da radi u takvoj atmosferi, ali se nadam da ću ostati u Makabiju još dugo“, izjavio je Blat.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter