0
Ostali sportovi

Starsi se raspucali u poslednjoj trećini (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.13 u 09:26

dalas-stars

Zbog praznika koji se danas slavi širom SAD prethodne noći je u NHL ligi odigran samo jedan meč u kojem su Dalas Starsi pred svojim navijačima savladali goste iz Anahajma sa 6:3 (0:1, 1:1, 5:1).

Daksi su se dobro držali sve do 45 minuta igre i čak su imali prednost, da bi u poslednjih 15 minuta usledila prava kanonada domaćeg tima za koji se u listu strelaca upisalo pet različitih igrača.

Antoan Rasel je izjednačio na 1:1 posle gola Emersona Etema, da bi Nik Bonino krajem drugog perioda ponovo Daksima doneo prednost. Serija pogodaka Starsa krenula je u 46. minutu kada je Kodi Ikin izjednačio na 2:2, već u sledećem minutu Stefan Robidas je doveo domaći tim u prednost, da bi potom Rasel svojim drugim pogotkom povećao na 4:2, Dastin Pener je iskoristio prednost igrača više i 54. minutu, da bi Aleks Kjason u samoj završnici stavio tačku na ovaj meč.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter