0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Rukometašice napadaju medalju na SP (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.13 u 11:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometna reprezentativka Srbije Katarina Krpež rekla je da se nada medalji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Srbiji, ali da njena ekipa mora da ide korak po korak.

„Svi razmišljamo o medalji, ali ne možemo da preskočimo sve stepenice odjednom, moramo da prelazimo jednu po jednu“ – rekla je Katarina Krpež agenciji Beta u Vrnjačkoj Banji.

Srbija će posle organizacije kontinentalnog prvenstva krajem prošle godine, na kojem je osvojila četvrto mesto, sada biti domaćin i svetskog šampionata.

„Iskusniji smo, već znamo kako je biti na velikom takmičenju kod kuće. Sada je pritisak malo manji, bolje se znamo, lepša je i atmosfera, više verujemo jedna drugoj nego prošle godine“ – kazala je Krpežova.

Reprezentacija Srbije će u Grupi B u prvoj fazi takmičenja igrati u Nišu sa selekcijama Brazila, Danske, Kine, Japana i Alžira. Svetsko prvenstvo u Srbiji za rukometašice održaće se od 6. do 22. decembra. Osim u Nišu, utakmice će se igrati u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter