0
Košarka

Minimalne pobede Voriorsa i Netsa (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.13 u 08:52

njuorl-gsw

Odlična partija u meču razvojne lige donela je Nemanji Nedoviću nešto veću minutažu već u prvom narednom meču u NBA ligi u dresu Golden Stejta. Istina srpski reprezentativac za 13 minuta na parketu nije uspeo da se upiše u listu strelaca pošto je promašio oba šuta, ali je imao dva skoka i jednu asistenciju. Najbolji u redovima tima iz Kalifornije bio je Klej Tompson sa 22 poena. Sa druge strane bolji od ostalih bio je rezervista Klej Rajan Anderson sa 21 poenom.

Solidne partije pružili su bivši igrači Crvene zvezde i Partizana Pero Antić i Jan Veseli. Makedonac je u porazu Atlante od Orlanda za sedam minuta postigao šest poena i imao jednu blokadu, dok je Čeh uz dva poena imao i sedam uhvaćenih lopti za u trijumfu Vašingtona nad Lejkersima. Seriju poraza prekinuo je i Bruklin koji je na gostovanju u Torontu uspeo da dođe veoma važnog trijumfa koji bi možda mogao da bude i prekretnica za ovaj tim.

Rezultati:
Toronto – Bruklin 100:102
Vašington – Los Anđeles Lejkers 116:111
Atlanta – Orlando 92:109
Nju Orleans – Golden Stejt 101:102

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter