0
Evrokupovi

C grupa: Matić pokrenuo Benfiku, Kavani heroj PSŽ-a (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.13 u 23:27

Matic

Fudbaleri PSŽ dočekali su Olimpijakos koji je pokazao da je izuzetno tvrd orah.

Parižani su slavili tek u završnici susreta sa 2:1 (1:0) u 5. kolu C grupe Lige šampiona.

Rano vođstvo domaćim doneo je Zlatan Ibrahimović u 7. minutu. Početak drugog poluvremena obeležio je crveni karton Veratija, a u 80. minutu nakon sumnjivog gola Kostasa Manolasa činilo se da će Atinajni kući sa bodom. Da ne bude tako pobrinuo se Edison Kavani pred sam kraj meča i doneo veliko slavlje svojoj ekipi.

Veoma zanimljivo bilo je i u Briselu gde su se susreli Anderleht i Benfika. Na kraju su slavili Portugalci sa 2:3 (1:1).

U 18. minutu Anderleht je poveo preko Šansela Mbembe, a reprezentativac Srbije Nemanja Matić je izjednačio u 34. minutu.

Benfike preokreće u 52. minutu autogolom Mbembe, koga je pogodila lopta nakon šuta Nikolasa Gaitana. Masimo Bruno donosi izjednačenje domaćinu u 77. minutu, a gosti kući odlaze sa tri boda nakon pogotka Rodriga u 90. minutu.

Za Anderleht je ceo meč odigrao Aleksandar Mitrović, dok je Luka Milivojević presedeo na klupi. Ljubomir Fejsa i Nemanja Matić su odigrali 90 minuta za Benfiku, Lazar Marković je zamenjen u 89. minutu, a Miralem Sulejmani je dobio priliku u 72. minutu meča.

C grupa
Anderleht – Benfika 2:3 (1:1)
(Mbemba 18, Bruno 77 – Matić 34, Mbemba 52 ag, Rodrigo 90)
PSŽ – Olimpijakos 2:1 (1:0)
(Ibrahimović 7, Kavani 90 – Manolas 80)

Tabela: PSŽ 13, Olimpijakos 7, Benfika 7, Anderleht 1.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter