0
Košarka

Sunovrat Bruklina se nastavlja (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.13 u 08:44

bruklin-nets-klupa copy

Iako najavljivani kao kandidati za titulu Bruklin Netsi iz meča u meč nastavljaju da razočaravaju svoje navijače, a novi u nizu blamova doživeli su prethodne večeri kada su ih slabašni Pistonsi pred njihovom publikom savladali sa čak 12 poena razlike.

Detroit je do pobede vodio rezervista Rodni Staki sa 27 poena, a odlični su bili i Greg Monro sa 18 poena i 11 skokova odnosno Brendon Dženings koji je uz 14 poena imao i 11 asistencija. Džo Džonson je ubacio čak 34 poena, ali nije imao pravu podršku od strane saigrača.

U losanđeleskom Stejpls centru održan je dupli program. Najpre su se Klipersi poigravali sa Bulsima, oslabljenim neigranjem Derika Rouza za kojeg je posle nejnovije povrede sezona najverovatnije završena, pobedivši ih sa čak 39 poena razlike. Blistao je neverovatni Kris Pol koji je uz 16 poena imao i 17 asistencija, ali je njegov niz od 13 uzastopnih „dabl-dablova“ na startu sezone prekinut na jučerašnjem meču protiv Sakramenta.

Svega nekoliko sati po okončanju ovog meča na parket su izašli Lejkersi i Kingsi, a pobedu je prema očekivanju odneo domaći tim koji su do trijumfa vodili Ksavijer Henri sa 21 i Pau Gasol sa 20 poena i 10 skokova.

Rezultati:
Bruklin – Detroit 97:109
Los Anđeles Klipers – Čikago 121:82
Orlando – Feniks 96:104
Oklahoma Siti – Juta 95:73
Los Anđeles Lejkers – Sakramento 100:86

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter