0
Fudbal

Skauti Junajteda i PSŽ-a ponovo gledali Matića

Objavljeno: 25.11.13 u 12:18

nemanja-matic-crno

Nemanja Matić će u zimskom prelaznom roku svakako biti jedan od najtraženijih fudbalera te stoga ne čudi da iz dana u dan već sada njegovo ime puni novinske stupce.

Jasno je da pored nas i potugalske medije najviše zanima dalja sudbina veziste Benfike pa tako gotovo svakodnevno objavljuju pretpostavke gde bi Matić mogao da nastavi karijeru.

Najnoviju priču je objavio Rekord koji je došao do saznanja da su utakmicu protiv Brage, koju je pogotkom rešio upravo Matić, iz svečane lože „Luža“ posmatrali skauti Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena, klubova koji su čini se pored Napolija u ovom trenutku najzainteresovaniji za kupovinu.

Međutim, velika prepreka transferu je obeštećenje koje za Matića traži Benfika i koje iznosi ogromnih 50 miliona evra. Čelnici Napolija su nagovestili da su spremni da izdvoje 30 miliona, poznato je da Loran Blan ima gotovo neograničen budžet u PSŽ-u, dok će Dejvid Mojes prema najavama koje stižu sa Ostrva dobiti 100 miliona evra za zimski „šoping“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter