0
Fudbal

Real se interesuje za Balotelija

Objavljeno: 25.11.13 u 11:54

Baloteli

Balotelijevi komentari na Tviteru poput onog „Ovo je kraj“ koji su izazvali veliku kontraverzu u Italiji takođe su doveli do toga da je već počelo sa nagađanjem gde bi ćudljivi Italijan mogao da nastavi karijeru ukoliko je poruka bila da napušta Milan.

Prema pisanju uglednog lista „Korijere dela Sera“ prvi u red je stao madridski Real koji bi u slučaju da uspe u nameri da dovede Balotelija u svoj tim imao atomsku navalu u kojoj se već nalaze najskuplji igrači sveta Kristijano Ronaldo i Geret Bejl.

Ako pretpostavimo da Baloteli zaista želi da napusti Milan, što je on vrlo brzo demantovao drugim tvitom u kojem je saopštio da su „rosoneri“ jedini za koje želi da igra, onda nema sumnje da će se vrlo brzo javiti i ostali klubovi koji sebi mogu da prište reprezentativca Italije, pre svega Pari Sen Žermen, ali i vodeći premijerligaši.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter