0
Evropske lige

Zagonetni Balotelijevi tvitovi: Da li Balo odlazi iz Milana? (FOTO)

Objavljeno: 24.11.13 u 20:43

galijani-baloteli

Ekipa Milana prolazi kroz košmaran početak sezone. Partije su slabe, pojačanja tokom leta gotovo da nije ni bilo, osim povratka brazilskog ljubimca publike – Rikarda Kake, a rezultati su u skladu sa pomenutim slabim partijama.

Ovog vikenda Milan je upisao još jedan slab rezultat a navijači su bili toliko razočarani da su čekali svoje fudbalere na izlasku sa stadiona, kako bi se verbalno sukobili sa njima.

Jedan od onih koji nastupaju ispod željenog nivoa, svakako je i Mario Baloteli, koji je ovog vikenda promašio i svoj drugi penal u karijeri, što je dodatno naljutilo navijače Milana.

Ubrzo potom, Mario se oglasio preko Tvitera, gde je u nekoliko tvitova doveo u zabunu brojne navijače i ljubitelje fudbala. Naime, Mario je u jednom od tvitova napisao: „Ovo je kraj“, i to oko 5 časova ujutru, pa su navijači stvorili više mogućih teorija. Prva je da nezadovoljni Baloteli ponovo menja sredinu, druga je da je ovo kraj Alegrija kao trenera Milana a treća, da je Baloteli ovo napisao zbog istoimenog hit filma koji je izašao ove godine. U svakom slučaju, uskoro ćemo saznati na šta se tvit odnosio.

Baloteli

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter