0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Ne smemo da dozvolimo opuštanja

Objavljeno: 25.11.13 u 23:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić je izjavio nakon pobede nad Mega Vizurom da iskustvo iz ovog meča treba da bude opomena za buduće duele.

Zvezda je tokom drugog poluvremena imala prednost od 18 poena. Gosti su izjednačili, ali nisu uspeli i da preokrenu rezultat u svoju korist.

„Treba to da nam bude opomena za naredne mečeve u ABA lige. Naravno da smo svesni da ne smemo da dozvolimo iznenađenje, a na početku je pristup bio odličan“, izjavio je Radonjić.

„Imali smo prednost koja je u jednom trenutku bila možda i prevelika. Dozvolili smo da se vrate kontranapadima, posle smo se vratili u poslednjim minutima i sprecili Megu da uzme bodove. Nadam se da povreda Radenovića nije ozbiljnije prirode, ali je svakako ideja da Mitrović dobija priliku u ABA ligi. Svakako, protiv Makabija ce nam značiti svaki igrač“, dodao je trener crveno-belih.

Radonjić je analizirao odbranu njegovog tima i konstatovao da protiv Makabija mora mnogo bolje.

„Generalno smo imali problema u ‘pik end pop’ situacijama na poziciji pet, pokušavamo da uz određenu rotaciju održimo kvalitet odbrane, moraćemo da budemo konkretniji u momentima kada je bitno da li ćemo se braniti. Alternativna odbrana nije dala rezultat, ali protiv Makabija mora mnogo bolje jer pamtimo meč u Izraelu“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter