0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Minimalac Partizana za prvo mesto (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.13 u 15:00
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Partizana ostvarili su važnu pobedu na Vračaru gde su u utakmici 13. kola Jelen Superlige savladali Voždovac sa 1:0 (1:0).

Bila je to realno još jedna bleda partija aktuelnih šampiona, a jedino što će se sa ove utakmice pamtiti jeste rezultat i bodovi.

Jedini gol postigao je Miloš Jojić u 35. minutu utakmice na dobro dodavanje Nikole Ninkovića.

Partizan je ponovo prvi na tabeli, ali igra izabranika Vuka Rašovića je daleko ispod renoma kluba iz Humske i na tome će morati crno – beli ozbiljno da rade ukoliko misle da odbrane šampionsku titulu.

image

Tok meča:

90′ +3 strong> Partizan se u poslednjih desetak minuta utakmice povukao i strpljivom igrom sačekao poslednji sudijski zviždipuk za minimalac protiv Voždovca.

76‘ Usledile su izmene na obe strane. kod crno – belih izašao je živković a ušao marković, dok je kod Voždovca igru napustio Lalić a umesto njega ušao je Đorđević.

70‘ nakon slobodnog udarca Milovanovića, lopta je stigla do Lalića koji sa dva metra promašuje ‘mrtvu’ šansu.

64‘ pojačali su pritisak fudbaleri Voždovca u nameri da stigmu do izjednačenja ali za sada nisu ozbiljnije ugrozili Stojkovića. Laltović je izvršio izmenu i umesto Sekulića ušao je Ožegović.

53‘ Obradović je tukao sa oko dvadesetak metara a Stojković krajnjim naporom otkolnio opasnost.

46‘ Nastavljena je poslednja utakmica 13. kola JSL, gde na Vračaru nakon prvog poluvremena Partizan vodi sa 0:1 protiv Voždovca golom Jojića.

45′ Poluvremene na stadionu Obilića. Igra je bila prilično ujednačena i čini si da je Partizan baš za gol Jojića bio bolji rival od Voždovca.

41‘ nakon primljenog gola Voždovac je krenuo odlučnije pa je posle Volkov zaradio žuti karton.

https://youtu.be/fPBIixpUGao

35′ GOOOOOOOOOOOOL 0:1 – Ninković je iz prve posalo loptu ka Jojiću a ovaj pobegao svojim čuvarima i zatresao mrežu domaćih.

26′ Igra se na sredini terena, bez povezanih dodavanja.

19‘ Jojić je bio u solo prodoru, šutirao snažno ali pravo u golmana perića.

image

17‘ Slobodan udarac izveo je Dejan Milovanović, a lopta je stigla do Lalića koji je uposlio Mićića međutim ovaj šutira preko gola.

11‘ Prvi žuti karton na utakmci zaradio je igrač domaćih Ćulibrk. Nakon toga svoj udarac oprobao je Jojić, ali je poslao loptu preko gola.

7‘ Prvu priliku na utakmici imali su fudbaleri Voždovca tačnije Marušić koji je šutirao nakon dodavanja Sekulića ali Stojković je siguran na svom golu.

1′ Počela je poslednja utakmica 13. kola Jelen Superlige. Na Vračaru je maglovito ali ne toliko da ne bi moglo da se igra.

12:55 Na Vračaru uostalom kao i u većem delu grada trenutno je magla koja značajno smanjuje vidljivost na terenu. Videćemo šta će odlučiti nadležni.

Mali beogradski derbi igra se danas na Vračaru gde će pred praznim tribinima u utakmici 13. kola na teren istrčati fudbaleri Voždovca i Partizana.

Činjenica da je ovaj meč mogao da predstavlja poslasticu za fudbalske sladokusce neće se ostvariti jer iz bezbednosnih razloga, kao i zbog kazne ‘Zmajeva’ publike neće biti na stadionu.

Crno – beli će u ovim ne fudbalskim uslovima probati da trijumfom vrate lidersku poziciju u šampionatu koju trenutno drži Crvena zvezda, dok će četa Nanada Lalatovića gotovo sigurno biti zadovoljna i eventualnim bodom protiv crno-belih.

VoŽdovac: Perić, Jašić, Dragović, Lalić, Ćulibrk, Nikolić, Mićić, Marušić, Sekulić, Obradović, Milovanović.

Partizan: Stojković, Obradović, Ostojić, Stanković, Volkov, Đemba Đemba, Ilić, A. Živković, Jojić, Luka, Ninković.

Rezultati 13. Kola JSL:
Donji Srem – Rad 2:0
(Lakić-Pešić 51, Maraš (autogol) 66)
Javor – Radnički 1923 1:1
(Docić 13 – Bubanja 59)
Napredak – OFK Beograd 3:0
(Dimitrov 16, Gavrić 84, Koković 90+4)
Spartak – Radnički Niš 1:0
(Torbica 74 (penal))
Jagodina – Vojvodina 3:0
(Pešić 45. i 70, Lepović 49)
Crvena zvezda – Sloboda 4:1
(Gogić 13, Mrđa 38, 41, 62 – Galvao 8)
Čukarički – Novi Pazar 1:1
(Srnić 86 – Obradović 39)
Nedelja:
13.00: Voždovac – Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter