0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Pukli smo totalno

Objavljeno: 24.11.13 u 23:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Radničkog Miroslav Nikolić izjavio je posle ubedljivog poraza od Partizana da je ubitačan raspored utakmica uzeo danak.

„Jako smo umorni, „pukli“ smo totalno zbog malog fonda igrača i ritma sreda-subota. Ovako kvalitetne utakmice više ne možemo da igramo. Nismo mogli da pariramo Partizanu koji je iskusniji i fizički snažniji od nas. Imao je mnogo skokova u napadu, a igračima sam dao samo dve informacije pre meča, a to je da se „bijemo“ u reketu i gradimo koš. Razlika u kvalitetu je velika, mi još uvek nismo dostigli nivo Partizana. Jović je bio bolestan, Dimić takođe nije potpuno spreman, ali su stisli zube i odigrali, iako nisu mogli da pruže maksimum“, izjavio je popularni Muta.

Najzapaženiji u Radničkom bio je Sava Lešić koji ističe da ne treba da bude preteranog tugovanja.

Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo previše mekano ušli u utakmicu, naročito u fazi odbrane gde smo dozvolili mnogo lakih poena i ofanzivnih skokova. Prvo poluvreme smo mnogo loše odigrali. U drugom smo pokazali neku želju, ali to nije bilo dovoljno da se napravi nešto više od ovog rezultata. Nema preteranog tugovanja sada, moramo da se okrenemo sledećim utakmicama i da probamo da izvučemo što bolje rezultate“, konstatovao je Lešić.

U narednom kolu Radnički gostuje Mega Vizuri, u nedelju 1. decembra od 19 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter