0
Fudbal

Pulis od ponedeljka na klupi Palasa

Objavljeno: 23.11.13 u 11:22

toni-pulis

Nagađanja oko toga ko će biti novi menadžer Kristal Palasa okončana su nakon što su ostrvski mediji došli do saznanja da će od ponedeljka na klupu londonskog kluba sesti Toni Pulis, bivši menadžer Stouka.

Pred iskusnim 55-godišnjim stručnjakom naćiće se vrlo težak zadatak da sačuva premijerligaški status svom novom klubu pošto Palas nakon 11 odigranih kola čvrsto drži „fenjer“ sa samo četiri osvojena boda odnosno čak šest manje od timova koji se trenutno nalaze u bezbednoj zoni.

Velšanin je tokom karijere osim u Stouku, gde je boravio u dva navrata punih 10, radio još u Plimutu, Portsmutu, Bristol Sitiju i Bornmutu. Ipak najveći uspeh je ostvario sa Stoukom koji je iz trećeg ranga doveo do elite i od kluba napravio stabilnog premijerligaša, ali je posle sedam sezona dobio otkaz pošto je uprava zaključila da ekipa igra ružan fudba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter