0
Evropske lige

Dumbija rešio moskovski derbi (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.13 u 15:59

sejdu-dumbija

U velikom moskovskom derbiju odigranom u okviru 17. kola Premijer lige Rusije fudbaleri CSKA su kao nominalni domaćin na Himki Areni savladali Spartak sa 1:0 (1:0).

Gol odluke pao je već u osmom minutu kada je Sejdu Dumbija iskoristio smušenu reakciju odbrane Spartaka posle odličnog dodavanja Pontusa Vernbluma. Mogli su „armejci“ u potpunosti da se revanširaju gradskom rivalu za poraz na početku sezone od 3:0, ali nisu imali sreće da još nekoliko puta u izglednim situacijama savladaju golmana Spartaka Artjoma Rebrova. Vrlo dobru aprtiju za domaći tim pružio je Zoran Tošić koji je odigrao svih 90 minuta.

Oba tima posle ovog meča imaju po 33 boda i dele drugo mesto na tabeli sa Lokomotivom koja ima meč manje odnosno u nedelju od 10.30 časova će ugostiti moskovski Dinamo u još jednom gradskom derbiju i ukoliko trijumfuje u tom meču preuzeće lidersku poziciju od Zenita iz Sankt Peterburga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter