0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Barselona je bila suviše jaka

Objavljeno: 21.11.13 u 23:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana NIS Duško Vujošević izjavio je nakon poraza od 64:82 da je Barselona izuzetno jak protivnik.

„Protivnik je bio suviše jak, a bio je i motivisan. Barselona je kaznila sve naše greške, na tome joj čestitam i moraćemo da vučemo prava rešenja da bismo izašli iz ove situacije. Nema kukanja“, izjavio je Vujošević.

Trofejni stručnjak se osvrnuo na trenutnu situaciju u njegovom timu.

„Moramo da rekonstruišemo tim u sred sezone. Teška je i delikatna situacija, ali boljom igrom bi se lakše prevazišla. Uvek je bolje
kada se igra bolje i poraz bi bio sa manjom razlikom, ako ništa drugo, da nismo pokazali slabost da vezujemo greške, biramo pogrešan šut kojim otvaramo kontranapade“, rekao je trener crno-belih.

Veliki udarac Partizanu je povreda Lea Vestermana, a Vujošević je otkrio da crno-beli traže kvalitetnog pleja koji bi nadoknadio odsustvo francuskog košarkaša.

„Znali smo i u prošlosti da nadjemo adekvatna rešenja i nećemo odustati od borbe. Najdeficitarniji smo na mestu plejmejkera. Čovek ne želi da mu se povredi bilo koji igrač, ali bi plej bio na poslednjem mestu. Povrede dovedu do veće potrošnje ostalih igrača na tim pozicijama“, kaže Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter