0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Sakić: Možemo da ispunimo zacrtane ciljeve

Objavljeno: 21.11.13 u 10:53
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U iščekivanju zvaničnog predstavljanja Siniše Mihajlovića kao novog trenera Sampdorije, koje će biti obavljeno danas u popodnevnim satima, italijanski mediji su se zadovoljili porukom njegovog pomoćnika iz reprezentacije Srbije Nenada Sakića koji će mu asistirati u u klubu iz Đenove, za koji je kao i bivši selektor „orlova“ nastupao tokom igračke karijere.

„Pozdrav svim mojim prijateljima iz Sampdorije. Najpre želim da se izvinim što nisam stigao ranije da odgovorim na sve lepe poruke koje ste mi poslali. Od sutra počinjemo naše novo zajedničko iskustvo. Znam koliko nam svima znači dres kluba i siguran sam da zajedno možemo da ispunimo zacrtane  ciljeve. Napred Sampdorija“ – napisao je Nenad Sakić na svom fejsbuk profilu, a njegovu poruku prenose italijanski mediji.

Tokom sedam godina provedenih u Sampdoriji (1998-2005) Sakić je zabeležio 136 nastupa za klub iz Đenove, u uspeo je da postigne i dva pogotka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter