0
Evropske lige

Mihajlović: Vratio sam se kući

Objavljeno: 21.11.13 u 16:17

Sampdoria/Presentazione Mihajlovic

Sada već bivši selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović u četvrtak je predstavljen italijanskim medijima kao novi trener Sampdorije koju će pokušati da spasi od ispadanja iz Serije A.

„Srećan sam što sam ponovo ovde, osećam kao da sam se vratio kući“ – rekao je na početku konferencije za medije Mihajlović, koji je tokom igračke karijere pet godina nosio dres kluba iz Đenove.

Mladi stručnjak koji već ima dosta iskustva u radu sa italijanskim timovima pošto je vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu potom se osvrnuo na ciljeve koji ga očekuju sa svojim novim timom.

„Uveren sam da možemo da opstanemo u Seriji A, ali da bi to uradili potrebna nam je strast, snaga i čast. Neće biti lako, ali ja sam poznat po tome da se ne predajem lako. Uradićemo sve što je o nas da ostanemo ujedinjeni“ – objasnio je Miha.

Siniša se potom osvrnuo i na predstojeći period.

„Ne želim da slušam ništa u vezi prelaznog roka ili ugovora, tu je dres koji moramo da nosimo sa ponosom. ko god da ga obuče mora to da uradi ponosno. Svaki od igrača mora da preuzme odgovornost, ali ukoliko primetim da neko ne daje sve od sebe mnogo ću se iznervirati. U timu će biti uvek igrači za koje smatram da su u najboljoj formi u datom trenutku“ – kazao je novi trener Sampdorije.

Zanimljivo je da će Mihajlović na klupi Sampdorije debitovati protiv Lacija, za koji je takođe nastupao kao igrač, već u narednom kolu ga očekuje duel sa Interom u kojem je završio igračku karijeru, a potom sledi dvoboj sa Katanijom koju je vodio kao trener.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter