0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović prezadovoljan igrom i formom ekipe

Objavljeno: 20.11.13 u 19:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Vuk Rašović pohvalio je svoje igrače nakon odlične igre u prijateljskom susretu protiv Jakova. 

Crno-beli su slavili rezultatom 3:0, iako još uvek na raspolaganju nemaju nijednog klasičnog napadača.

“Odigrali smo dobru utakmicu, prvo poluvreme pogotovo, što me raduje. Vraćaju nam se reprezentativci, imamo još tri dana za pripremu utakmice, ali čeka nas dilema oko špica napada. Malbašić je odigrao dobro, raduje i gol Andrije Živkovića iz slobodnog udarca, voleli bismo da to ponovi i u nekoj od narednih utakmica“, rekao je Rašović, koji je na ovom susretu šansu pružio i mladom Šaponjiću.

“Šaponjić je mlad, tek mu predstoji pravi rad za ono što želi, ali sigurno da ima potencijal, koji samo treba usmeriti na pravi način. Ima još igrača iz Teleoptika koji se izdvajaju, poput Ljujića“, istakao je Rašović, koji je takođe pohvalio Miloša Jojića za partiju u mladoj reprezentaciji.

“Jojić u kontinuitetu dosta dobro igra. Kruna njegovog rada je i poziv za A reprezentaciju. Ipak, moraćemo i da ga odmorimo malo, jer je dosta mečeva odigrao od početka sezone, kako bi u najvažnijim mečevima do kraja ovog dela sezone imao svežinu“, zaključio je Rašović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter