0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Partizan efikasan bez klasičnog napadača

Objavljeno: 20.11.13 u 18:56
FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Fudbaleri Partizana savladali su srpskoligaša iz Jakova rezultatom 3:0 u prijateljskom susretu pred 500 gledalaca na stadionu Srema. 

Zanimljivo, Partizan je bio ubedljiv iako na terenu nije imao nijednog klasičnog napadača, a strelci su bili Ninković u četvrtom, Andrija Živković u 32. i Malbašić u 60. minutu.

Ovo je bila dobra provera za izabranike trenera Vuka Rašovića pred nastavak prvenstva i utakmice sa Voždovcem, koji je na programu u nedelju.

Srem: Grujičić, Filipović, Radojević, Lilić, Pajić, Todorić, Njegoš, Kiković, Lazić, Svilar, Bastajić. Igrali su još: Marianov, Arsenović, Mitrović, Gmizić, Nišavić, Dejanović.

Partizan: Ž. Živković, Obradović, Volkov, Ivković, Stanković, Đemba – Đemba, Marković, Ilić, A. Živković, Luka, Ninković. Igrali su još: Petrović, M.Živković, Bogosavac, Crnoglavac, Milovanović, Ljujić, Minić, Malbašić, Mijailović, Šaponjić, Janjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter