0
Fudbal

SP: Šou Ronalda i Ibre, Portugal i Francuska na SP(VIDEO)

Objavljeno: 19.11.13 u 22:56

Ronaldo

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo odveo je reprezentaciju Portugala na Svetsko prvenstvo pošto je postigao sva tri gola u pobedi svog tima rezultatom 2:3 nad Švedskom u Solni.

Ronaldo je svoj prvi pogodak postigao u 50. minutu i nagovestio odlično veče. Ipak, Ibrahimović izjednačava u 68. minutu, a samo četiri minuta kasnije dovodi Šveđane u vođstvo.

Kratko je trajala radost domaćih navijača, pošto je Ronaldo poravnao rezultat u 77. minutu. Samo dva minuta kasnije najbolji portugalski fudbaler je zapečatio sudbinu Šveđana i svoj tim odveo na Mondijal.

U prvom meču ove dve reprezentacije Portugal je pobedio sa 1:0, a strelac je takođe bio Ronaldo.

Francuska je uspela da nadoknadi minus od dva gola iz prvog meča i pobedom od 3:0 nad Ukrajinom u Parizu overi vizu za Brazil.

„Trikolori“ su anulirali prednost Ukrajinaca u prvom poluvremenu. Prvi pogodak postigao je Mamadu Sako u 22. minutu, a na 2:0 povisio je Karim Benzema u 34. minutu.

Gol odluke pao je u 72. minutu, a postigao je gostujući igrač Oleg Husjev koji je pogodio sopstvenu mrežu.

U prvom meču dve reprezentacije bilo je 2:0 za Ukrajinu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter