0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Laković: Nismo razgovarali ni sa kim osim sa Mihajlovićem

Objavljeno: 19.11.13 u 12:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković demantovao je u izjavi za Sport da su čelnici srpskog fudbala pregovarali sa bilo kojim stručnjakom u vezi sa selektorskim mestom koje bi prema najavama italijanskih medija trebalo da napusti Siniša Mihajlović, dok je HotSport došao do drugačijih saznanja.

„Bože me sačuvaj. Kakve gluposti. Izvinite, nemojte da mi zamerite što vam se ovako obraćam, znate dobro da to nije moj način izražavanja, ali neverovatno je kojom brzinom se proizvode neistine ili bolje da kažem insinuacije onih koji imaju „pouzdane izvore”.  Niko iz FSS, a kada to kažem onda naravno mislim i na predsednika Karadžića, nije razgovarao po ovom pitanju ni sa jednim imenom“ – odgovorio je Laković na pitanje u vezi sa Draganom Stojkovićem i Ljubišom Tumbakovićem koje su mediji već ustoličili.

Pore toga Laković je dodao da je Savez za sada razgovarao samo sa Mihajlovićem u vezi sa eventualnim nastavkom saradnje i da je sve ostalo plod nečije mašte.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter