0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

HotSport: Tole ubedio Mihu?

Objavljeno: 18.11.13 u 11:38

Ostaje selektor! Kako HotSport nezvanično saznaje Siniša Mihajlović ostaje na klupi reperezentacije Srbije.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

To je ishod razgovora koje je predsednik Tomislav Karadžić imao sa Mihajlovićem na Zlatiboru gde se vrh srpskog fudbala trenutno nalazi zbog predstojeće utakmice u Užicu između A tima Srbije i selekcije novinara.

Poslednjih sedmicu dana u medijima se ozbiljno špekulisalo da li će Mihajlović ostati na klupi ‘orlova’, dok su italijanski predstavnici sedme sile selektora Srbije gotovo već promovisali u novog trenera Sampdorije.

Iako je sam Mihajlović demantovao u Dubaiju takvu mogućnost činilo se da je stvar gotova.

Međutim, kako sada stvari stoje Miha će i u ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. voditi Srbiju čemu će se ukoliko se informacija ispostavi kao tačna najviše obradovati reperezentativci koji su redom svi do jednog bili za ostana aktuelnog selektora.

Takođe, ukoliko je dogovor postignut to bi moglo da predstavlja signal i da će prvi čovek srpskog fudbala uprkos najavama o povlačenju ipak ostati u Savezu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter