0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ilić: Pauza došla u pravo vreme (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.13 u 18:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten Partizana Saša Ilić izjavio je da je ekipa iskoristila pauzu u prvenstvu da se maksimalno pripremi za preostale tri utakmice do kraja godine.

„Pauza u prvenstvu nam je dobro došla i da se malo odmorimo i da se maksimalno skoncentrišemo. Slede nam tri utakmice, dve u prvenstvu i jedna u Kupu, i mi želimo prvo mesto, a to možemo da ostvarimo samo pobedama“, izjavio je Ilić.

Naredni rival crno-belih je Voždovac koji zauzima 11. mesto na tabeli Jelen Superlige.

„Prvo nam sledi gostovanje protiv izuzetno čvrste ekipe Voždovca, koja je pobedila jednu Zvezdu, ali ukoliko mi budemo odigrali na nivou nekih utakmica koje smo odigrali ove jeseni mislim da možemo da uzmemo tri boda“, smatra kapiten crno-belih.

Partizan će u duel sa „zmajevima“ ući znatno oslabljen.

„U poslednje vreme imamo dosta povređenih igrača, prvenstveno na poziciji napadača. Fofana je bolestan, Kojić je povređen, ali ne vredi kukati nego se maksimalno skoncentrisati. Svaki igrač koji bude dobio priliku će se truditi da je iskoristi na najbolji mogući način da doprinese pobedi Partizana“, zaključio je Ilić.

Utakmica između Voždovca i Partizana igraće se na Obilićevom stadionu u nedelju 24. novembra od 13 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter