0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Pa kada dopuste Marjanoviću da toliko kampuje… (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.13 u 23:17
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi u derbiju, ali je istovremeno imao šta da kaže i sudijama. 

Trener crno-belih smatra da je centru Zvezde Marjanoviću bilo previše dozvoljeno da ‘kampuje’ u reketu.

“Čestitam Marjanoviću na odličnoj igri, ali kad ga puštate više od tri sekunde u reketu, teško je boriti se odbranom. To je pravilo koje je prevaziđeno, ali sa ovakvim igračem sa ovom visinom, i kampovanjem u reketu, nije moguće igrati odbranu. Vojinović je na 4 razlike rešio meč, kada je svirao odlazak u aut. Ali neće se se dozvoliti da sudije rešavaju, ali i sa druge strane, Zvezda je veliki klub, izgradili su se, a imali su i breme favorita dok adrenalin nije proradio, čestitam i mojim igračima na borbenosti, bili su ranjeni zbog povrede Vestermana i Kinsija, koji je nedovoljno oporavljen igrao“, rekao je Vujošević, i dodao da će francuski plejmejker odsustvovati do kraja sezone.

“Čestitam Zvezdi na pobedi, dosta smo problema imali, jer Vestermanu je druga godina ovde, prirastao nam je za srce, i nije to gubitak igrača, nego težak bol za sve u timu. Sa druge strane, igrali smo sa nedovoljno oporavljenim Muslijem i Kinsijem, i u tim okolnostima je dato koliko je moguće“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter