0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Ipak su mogli i bez Vestermana, ali mi smo bili bolji (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.13 u 23:43
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je njegova ekipa zasluženo slavila u derbiju  iako u igri njegovog tema nije sve funkcionisalo. 

“U svakom slučaju, u prvom derbiju očekivali smo težak meč. Dobra odbrana i karakter su odlike rivala, ušli su u silovito, da od početka grade rezultat. Pokazali su i da bez Vestermana moga da igraju, hteli su da nametnu ritam, i došli su do kontrole meča. Vraćali smo se korak po korak, odbrana je bila sve bolja, i u drugom poluvremenu je bila bolja koncentracija. Zagrađivanje je moglo da bude bolje, a mogli smo i u regularnom toku da slavimo. Imali smo i odbranu i šut za pobedu, a produžetak je dobrom odbranom otvoren“, rekao je Radonjić i dodao da se okreće sledećem meču u Evroligi.

“Čestitam igračima, okrećemo se sledećem meču, bitno je bilo da igramo dobro, i da je nivelisan poraz od Širokog. Sledeća je Lokomotiva, sledi veoma mali odmor, jer nema mnogo vremena do te utakmice“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter