0
Fudbal

Španci se mučili, Brazilci se igrali (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.13 u 09:23

Lucas Leiva, William

Verovatno i dva najveća favorita na predstojećem Mondijalu, domaćin Brazil i aktuelni prvak sveta Španija, prethodne večeri odigrali su prijateljske mečeve protiv egzotičnih rivala i na različite načine su došli do trijumfa.

„Furija“ se prilično namučila kako bi u Malabou savladala Ekvatorijalnu Gvineju sa 2:1 (2:1). Sva tri gola pala su u prvih 45 minuta pošto je Kazorla u 13. doveo goste u vođstvo, a Huanfran u 43. postavio konačan rezultat, dok je u međuvremenu Bermudez bio strelac jedinog pogotka za domaći tim. U drugom delu Španci su više pažnje obraćali na to da izbegnu ozbiljnije povrede pošto je domaći tim igrao prilično grubo pa stoga ne čudi što im motiv nije bio da postignu još neki pogodak.

S druge strane Brazilci su u Majamiju do vrha napunili mrežu Hondurasa (5:0) pokazavši tako još jednom da su već sada spremni za veliko takmičenje koje počinje tek za osam meseci. Strelci za „karioke“ bili su Bernanrd, Dante, Majkon, Vilijan i Hulk.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter